Vacature voorbeeld 1

Facebook marketeer

Heeft Facebook's business manager geen geheimen voor jou? En weet je als geen ander hoe je de CPC omlaag krijgt, Custom Audiences bouwt en winstgevende campagnes draait? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als Facebook marketeer kom je te werken bij een bureau dat dagelijks klanten helpt bij het verhogen van hun conversie en verwezenlijken van hun online marketing doelstellingen.

32 - 40u/week - Den Haag

Wie wij zoeken

We zoeken een leergierige online marketeer die zich verder wilt ontwikkelen als social marketing & advertising specialist. Iemand met sterk analytisch inzicht en een nauwkeurige werkstijl. Iemand die niet terugdeinst voor het inrichten, managen en performance-based optimaliseren van Facebook en Instagram advertising campagnes met stevige budgetten. Hoewel je hier nog geen absolute specialist in hoeft te zijn – je wordt ook intern opgeleid – is dit wel iets dat je echt aanspreekt. Je bent dan ook iemand die nieuwe kennis en tools snel eigen maakt.

Daarnaast vind je het tof om mee te groeien met een (nu nog) klein bureau. Je vindt het juist gaaf dat dit betekent dat je overal kan worden ingezet en mee pioniert. Ook ben je communicatief sterk (duh!) en vind je het leuk om op informele wijze klanten te woord te staan.

Jouw baan

  • Hier komen allerlei details over de functie inhoudelijk.
  • Bijvoorbeeld wat je elk dag doet.
  • Met wie je allemaal meetings hebt.
  • Of welke campagnes je gaat draaien. 
  • En dat je deze dagelijks monitort en optimaliseert.

Ons aanbod

  • Een dynamische werkomgeving 
  • Mogelijkheden om jezelf ontwikkelen in een sector die upcoming is.
  • Salaris en pensioenregeling 

Over ons bedrijf

Ons bedrijf is een leidend social marketing bureau dat voor bedrijven en organisaties zorgt dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen terecht komt. Klanten verwachten resultaat en met onze expertise weten wij dat we dit kunnen leveren. In onze aanpak staat altijd de klant en de klanten van onze klanten centraal. 

Het team