Privacy en cookies

Privacy en de bescherming van persoonsgegevens nemen wij zeer serieus. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina lees je welke gegevens wij verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Algemeen

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Social Masters (voluit: Heijnen Social Masters) geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60038209. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. Social Masters respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 24 mei 2018.

Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens: 

Social Masters probeert het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens tot een minimum te beperken, maar voor bepaalde aanmeldingen hebben wij meer gegevens nodig om een passend aanbod te doen. Hieronder vind je meer informatie hierover.

In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als je het contact/inschrijfformulier invult. Bij het invullen van het formulier wordt jouw naam en e-mailadres gevraagd. Dit is nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar wordt ook gebruikt om je in de toekomst op de hoogte te kunnen stellen van bepaalde diensten die interessant voor je kunnen zijn en om je waardevolle informatie op te sturen.

De bovenstaande gegevens worden vijf (5) respectievelijk zeven (7) jaren bewaard uitgaande van de wettelijke bewaarplicht. De rechtsgrond voor de verwerking van jouw persoonsgegevens is omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst. Zonder je naam en e-mailadres kunnen wij geen contact met je opnemen.

Indien je geen persoonsgegevens aan Social Masters wilt verstrekken, is Social Masters niet in staat om de diensten aan jou te leveren. Hierdoor kan het zijn dat Social Masters niet kan voldoen aan de contractuele, wettelijke en de noodzakelijke verplichtingen. Eventuele nadelige gevolgen door het niet verstrekken van de persoonsgegevens liggen in zo een geval bij jou. Je kan je afmelden voor de mailinglijst van Social Masters door je af te melden via de link onderaan de e-mails.

Cookies 
Social Masters maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op jouw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer je de website van Social Masters bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie met Facebook pixels, ActiveCampaign site tracking, Hotjar, LinkedIn Insight Tag en Google Analytics. Facebook pixels, Hotjar, LinkedIn Insight Tag,ActiveCampaign site tracking en Google Analytics houden bij welke pagina’s je bezoekt. Tevens doet Social Masters aan retargeting door het verwerken van analytics data zodat wij kunnen zien hoeveel bezoekers de site heeft en daarnaast op maat gemaakte content kunnen aanbieden. Ook maakt Social Masters gebruik van cookies ter verbetering van de website, dit worden ook wel functionele cookies genoemd.

Doorgifte aan verwerkers en derden 
Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door Social Masters zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. Zulke bedrijven worden ook wel ‘verwerkers’ genoemd. Denk aan een bedrijf dat onze e-mailings verzorgd. Ze zullen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van Social Masters handelen. Het gaat om de volgende verwerkers:

  • ActiveCampaign: verzending van e-mails met gepersonaliseerde informatie
  • LinkedIn: sociaal netwerk en advertentie kanaal
  • Facebook: sociaal netwerk en advertentie kanaal
  • Google Analytics: om inzicht te krijgen in de bezoekers van de website
  • Hotjar: om inzicht te krijgen in de bezoekers van de website.

Jouw gegevens worden verzameld en gedeeld met bovenstaande verwerkers. Een aantal verwerkers zijn gevestigd buiten de Europese Economische Ruimte (EEA), maar vallen dan voornamelijk onder het EU-US Privacy Shield. Dit verplicht hen zeer strikte (gecontroleerde) bescherming te bieden over persoonsgegevens.

Beveiliging
Social Masters heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van jou te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

Jouw privacyrechten 
Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. Je hebt zelf recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van jouw persoonsgegevens, dit staat in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Om misbruik en/of fraude te voorkomen, zullen wij je wel altijd vragen om jezelf te identificeren voordat je hiervan gebruik wil maken.

Indien je een klacht wil indienen over Social Masters met betrekking tot het verwerken van jouw persoonsgegevens, dan kan je dit bij ons melden door een mail te sturen met je persoonsgegevens naar tasso@socialmasters.nl. Dan helpen we je graag verder. Ook kan je jouw klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wil je meer informatie hoe je dit moet aanpakken, klik dan hier.

Partner – en affiliate disclaimer

Voor een aantal producten of tools ben ik een partnership aangegeven met desbetreffende leverancier. Dit betekent dat op deze site affiliate links staan. Voor verkeer via deze links ontvangt Social Masters mogelijk een commissie. Hierdoor kan ik een aantal diensten gratis aanbieden. Tevens gebruik ik de tools waarmee ik een partnership ben aangegaan zelf ook. In eerste instantie vanuit enthousiasme in het gebruik. Maar belangrijker: omdat ik zie dat hier veel meer resultaat te behalen is. Vaak in combinatie met een kosten-baten afweging. Hierdoor kan ik deze dan ook van harte aanbevelen.