Hét online marketing bureau voor jeugdzorg organisaties


Op zoek naar een gespecialiseerd bureau dat jou kan helpen met de werving van pleegouders of nieuwe medewerkers? Neem dan meteen contact met mij op voor een vrijblijvend strategie gesprek.Jeugdzorg organisaties


Met en voor onderstaande jeugdzorg organisaties heb ik mooie online resultaten gerealiseerd.

Ik kan jou nu ideaal helpen met alle online zaken die komen kijken bij het opzetten van resultaatgerichte wervingscampagnes in de jeugdzorg

15 Jaar jeugdzorg ervaring


Even voorstellen: Tasso Heijnen. Ik werk al 15 jaar bij, met en voor jeugdzorg organisaties. Zoals Jeugdformaat (regio Haaglanden), de Rading (regio midden-Nederland) of Schakenbosch (Voorburg). Eerst in loondienst, de laatste jaren vanuit mijn bureau Social Masters. 


Ik heb bij deze organisaties heel veel verschillende online wervingscampagnes opgezet. Gezien wat wel en niet werkt. En kan jou nu ideaal helpen met alle online zaken die komen kijken bij het opzetten van resultaatgerichte wervingscampagnes. 


Betekenisvol en dezelfde taal


Als je met algemene online marketing bureau's of experts praat, dan zullen termen als ROI, conversie optimalisatie, CPC, CTR, CPM je om de oren vliegen. Als geen ander begrijp ik dat het om meer draait dan om snel producten verkopen. En veel meer om mensen meenemen in jouw verhaal.


Slim gebruik maken van wat werkt in het bedrijfsleven


En hoewel de tijd voorbij is dat je enkel met voorlichting en leuke posters mensen kon werven, betekent dit niet dat je met dezelfde bezieling online mensen voor je kan winnen. De manier hoe je dit doet is alleen iets veranderd. Hiervoor hoef je niet per se het wiel opnieuw uit vinden. Wel heb ik geleerd hoe je commerciële online marketing strategieën om kan bouwen naar een aanpak specifiek voor de jeugdzorg sector. 

Ondersteuning


Benieuwd naar waar ik je mee helpen? Een kort overzicht van diensten waar ik alle organisaties waar voor ik heb gewerkt, mee heb geholpen. 

Hulp bij het opzetten van social media campagnes en marketing strategieën

Social media campagnes Waarschijnlijk weet je al dat je naast je organische berichten ook echt in moet zetten op betaald bereik via social media wil je mensen binnenhalen.


Tegelijkertijd is adverteren op platformen als Facebook of LinkedIn er de laatste jaren niet makkelijker op geworden.


Stiekem is het ook allemaal best technisch geworden. Denk aan: het verifiëren van je domeinen via TXT records, gebeurtenissen configuren, de pixel installeren via Google Tag Manager, de juiste privacy instellingen doorvoeren... 


Ik help je de weg te vinden door dit doolhof.  

hulp bij het opzetten van een strategie voor recruitment marketing

Recruitment marketing Nieuwe medewerkers vinden in deze tijd is een mega uitdaging. Naast de juiste kanalen hiervoor inzetten, heb je ook een dosis creativiteit nodig om de aandacht te trekken.


Tegelijkertijd zijn de meeste potentiële kandidaten niet eens actief op zoek naar een nieuwe baan. Hoe ga je hier mee om? Ik laat het  graag zien. 


HR medewerkers en recruiters heb ik   meerdere malen positief mogen verbazen met een andere strategie en blik op recruitment waarmee je meer kandidaten binnenhaalt .


En wat dacht je van besparingen op traditionele platformen of dure recruitment bureau's? Ik reken het je graag voor. 

Hulp bij het optimaliseren van je website en CRM

Website optimalisatie en CRM Relevante bezoekers naar jouw website krijgen, lukt altijd behoorlijk. Maar het maximale halen uit bezoekers op je website is iets waar ik ook al heel veel organisaties mee heb geholpen.


Niks is zo erg als bezoekers die meteen afhaken omdat de site niet is geoptimaliseerd.


Hetzelfde geldt voor de afhandeling en opvolging via e-mail zodra mensen interesse hebben getoond. Ik help hier bij de strategie, verdere inrichting en het AVG Proof maken.


Hulp nodig met MailBlue, ActiveCampaign,  Laposte, Mailchimp, Hubspot? Roept u maar! 

Meer weten?

Moet jouw campagne snel van start en heb je hulp nodig? Of wil je eens sparren? Plan een strategiegesprek met mij in.

"

Tasso helpt ons al een aantal jaren met de online werving van pleegouders en nieuwe medewerkers. Ik vind het vooral fijn dat ik het online deel volledig uit handen kan geven. En er op kan vertrouwen dat het goedkomt. Hierdoor halen we meer resultaten met onze wervingsactiviteiten. Tegelijkertijd kan ik zo intern makkelijk en snel rapporteren over onze aanpak.  


Tessa Mulders PR & communicatie adviseur, de Rading

"

De social media campagnes en online marketing ondersteuning van social masters zijn een onmisbare aanvulling op onze arbeidsmarkt communicatie en wervingsstrategie. Het is belangrijk om online goed zichtbaar te zijn. Tasso helpt ons al enkele jaren om dit succesvol te doen.


Linda Boon Voormalig stafmedewerker Communicatie en Marketing, Schakenbosch

Hét online wervingsbureau

voor jeugdzorg organisaties

15 jaar marketing en communicatie ervaring voor organisaties in zorg & welzijn