Het lijkt erop dat Facebook stilletjes een zeer grote update heeft gedaan waardoor je niet alleen veel euro’s bespaart, maar die het jou als adverteerder veel makkelijker maken om lead advertenties in te zetten. Namelijk een koppeling van Facebook leads aan je CRM.

Is je dit ook al opgevallen in je dashboard? Wellicht is deze nog niet bij iedereen uitgerolt. Bij mij in ieder geval wel. Ik moet nog daadwerkelijk gaan koppelen en testen. Maar hier alvast een screenshot. Als dit werkt zoals ik denk, dan is dit echt helemaal te gek. En zullen met mij meerdere adverterteerders veel meer geneigd zijn dit product in te zetten. Schat ik zo in.

Koppeling van Facebook leads aan je CRM

Voorheen moest je dit namelijk doen met extra software zoals Zapier of ConnectLeads. Deze diensten zijn essentieel, maar nemen een extra kosten post met zich mee. Nu deze koppeling van Facebook leads aan je CRM er is, blijft die kostenpost jou bespaart.

Het kan dat Facebook deze update heeft doorgevoerd om LinkedIn een troef af te steken omdat die recent een vergelijkbaar product (Lead Gen Forms) lanceerde waarbij je leads nog wel handmatig moet downloaden of via eerder genoemde dienst Zapier bijvoorbeeld.

Nogmaals, ik moet dit nog verder testen. En mijn CRM koppelen aan een advertentie account. Dus deze post zal onderhevig zijn aan een update. Heb  je zelf wel al getest. Laat het me weten in de comments beneden.

Auteur: tassoheijnen
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Koppeling van Facebook leads aan je CRM
Categorie: Facebook marketing
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}