Schakenbosch

gesloten jeugdzorg organisatie zuid-Holland

In de huidige arbeidsmarkt moet je meer doen dan alleen vacatures op je website en job platforms plaatsen. Het overgrote deel van je markt is latent werkzoekend. Door met je online recruitment marketing  in te zetten op social media kun je deze groep bereiken en binnenhalen. Hier helpen wij Schakenbosch al enkele jaren mee. 

"

"De social media campagnes en online marketing ondersteuning van Social Masters zijn een onmisbare aanvulling op onze arbeidsmarkt communicatie en wervingsstrategie. Het is belangrijk om online goed zichtbaar te zijn. Tasso helpt ons al enkele jaren om dit succesvol te doen. "


Linda Boon Voormalig stafmedewerker Communicatie en Marketing

Expertise en diensten


Social Advertising

Naast organische berichten via Facebook, Instagram en LinkedIn is betaald bereik noodzakelijk als je resultaten wil behalen met je social media inspanningen. Hiervoor is constante sturing op conversie nodig. En natuurlijk moeten de campagnes goed zijn opgezet.  Dit betekent o.a. de juiste doelgroepen bereiken en testen op converterende creatives.   Kijk hier voor meer over:

social marketing & -advertising.


Website Optimalisatie

De website hebben we ingesteld met de juiste tracking en tags op de goede plek via Google Tag Manager en het Meta dashboard. Hierdoor kunnen we alles exact doormeten, campagnes optimaliseren en meer conversies uit de site halen. Lees hier meer over 

website optimalisate