de Rading

jeugdzorg organisatie midden Nederland

Wij ondersteunen de afdeling pleegzorg en commmunicatie met de online pleegouder werving door middel van social media. Ook werken we samen met HR en communicatie met de online werving van nieuwe medewerkers. Hiervoor zorgen we ook dat de website en het CRM systeem is geoptimaliseerd. Zodat alle aanvragen goed worden opgevolgd. 


Recent hebben wij bijvoorbeeld een migratie gedaan van MailBlue/ ActiveCampaign naar Laposta. En ook helpen we elk jaar met de Week van de pleegzorg. Zodat de Rading naast alle landelijke aandacht ook voldoende lokaal bereik en aanvragen krijgt. 

"

"Tasso helpt ons al een aantal jaren met de online werving van pleegouders en nieuwe medewerkers. Ik vind het vooral fijn dat ik het online deel volledig uit handen kan geven. En er op kan vertrouwen dat het goedkomt. Hierdoor halen we meer resultaten met onze wervingsactiviteiten. Tegelijkertijd kan ik zo intern makkelijk en snel rapporteren over onze aanpak."


Tessa Mulders PR & communicatie adviseur bij de Rading

Expertise en diensten


Social Advertising

Alleen maar organische berichten via Facebook, Instagram en LinkedIn plaatsen is niet voldoende. Zeker voor deze zeer specifieke doelgroep is gericht bereik en constante sturing op conversie nodig. Kijk hier voor meer over

social marketing & -advertising.


Website Optimalisatie

De website hebben we visueel  een frisse look gegeven, maar is vooral onder de online marketing motorkap flink ge-update met de juiste tracking en tags op de goede plek via Google Tag Manager. Hierdoor kunnen we alles exact doormeten.


Email automation (CRM)

Handmatig bijhouden wie welke opleiding heeft gevolgd of welk ebook heeft gedownload is niet te doen. 

Daarom is dit hele proces geautomatiseerd, zonder dat het onpersoonlijk wordt. Maar wel voor minimale inspanningen het meeste oplevert. Hoe? Check ons slimme systeem!