Body Logic

vrijgevestigd arts en onderzoeker

Ontwikkeling van website. Hierbij is het uitstralen van autoriteit en geven van vertrouwen prioriteit. We hebben hiervoor design, beeld en techniek op elkaar afgestemd. Tegelijkertijd moet de website een kanaal zijn dat helpt om nieuwe cliënten te werven. Hiervoor hebben we de site geoptimaliseerd.  


Aan de voorkant door op een laagdrempelige manier kennis te maken met de expertise van Body Logic. Aan de achterkant door te zorgen dat de site goed gevonden kan worden door zoekmachines. En dat follow-ups volledig gepersonaliseerd en geautomatiseerd plaatsvinden. 

Gebruik je jouw website nu als
online visitekaartje of informatie kanaal?

Expertise en diensten


Website ontwikkeling

Een website leveren wij gefaseerd op: Startend met een logo - en creatief concept. Daarna de grafische vormgeving van alle pagina's. Opgevolgd door een functioneel ontwerp, dat uiteindelijk leidend is voor de technische implementatie. In deze laatste fase worden ook de verschillende marketing integraties doorgevoerd.


Email automation (CRM)

Een van de manieren om in contact te komen met nieuwe cliënten, is door het geven van 'Body Logic inzichten'. Dit zijn inzichten over vrouwengezondheid en metabolisme die je via e-mail ontvangt. Mensen kunnen zich hiervoor inschrijven en vervolgens vindt de afhandeling volledig automatisch plaats. Follow-ups kunnen snel en makkelijk vanuit hetzelfde systeem worden gedaan.


"

"De begeleiding voor, tijdens en na oplevering van de website was super fijn. Ik heb hierdoor echt het gevoel dat deze website helemaal uitstraalt waar ik voor sta. Ik kan zelf ook makkelijk aanpassingen doen. En als ik meer technische vragen heb, dan weet ik dat ik altijd bij Tasso terecht kan. Kortom, helemaal tevreden! " 


Moon Spanjer arts en onderzoeker