​​HOEVEEL LEVERT JOUW WEBSITE OP

​Weet je hoeveel bezoekers je nodig hebt om de gewenste conversie te verkrijgen? Met de juiste tracking, analyse tools en voor conversie geoptimaliseerde pagina's kun je exact zien wat er gebeurt en sturen op resultaat. 

​Ondersteuning

​Tracking


​Meet wie wanneer op je website komt. Bouw blijvende doelgroepen van website bezoekers. 

​Conversie Optimalisatie


​Leid koude bezoekers door je funnel en maak hiervan een warme lead. 

​Analytics


​Monitor op basis van data. Optimaliseer en behaal hiermee jouw doelstellingen.

​Gebruik je jouw website nu ​als online visitekaartje of informatie kanaal?

​Maar ​wil je eigenlijk ​bezoekers omzetten in warme leads. Of werven voor bijvoorbeeld trainingen, ​evenementen, verzamelen van nieuwsbrieven, vacatures. Of jouw producten of diensten verkopen?

​Neem bezoekers dan ​aan ​de hand en leid ze naar de conversie die jij voor ogen hebt

Laat bezoekers niet ​zonder doel wat rondklikken. Data gaat je helpen inzicht te geven waar een bezoeker echt naar op zoek is. En met gebruiksvriendelijke pagina's waarbij conversie leidend is, ​komt een bezoeker snel uit ​op de plek die jij wenst.


Website optimalisatie, noem ik dat.  

1

​One tool to ​tag them all


​Tracking op de goede plek installeren is cruciaal om de juiste data eruit te krijgen. Vanuit één dashboard al je tags beheren kan ideaal met Tag Manager. Lekker overzichtelijk.

2

​Elke klik telt ​


​Maak het bezoekers makkelijk en zorg dat ze snel de actie doen die jij voor ogen hebt. Optimaliseer je pagina's voor conversies en je zal zien dat je veel meer resultaat behaalt. 

3

​Weet wat er gebeurt


Zorg dat je inzage hebt in alles wat bezoekers op je website doen. Analyseer wat werkt en pas aan met wat minder goed werkt. Zo maak je het niet alleen jouw website bezoekers makkelijker, maar heb je zelf veel meer controle.

​“

Cases

​Opleidingen - ​​Beleidsbemiddeling

Snel en intuitief professionals door je site leiden, zodat ze zich kunnen aanmelden voor een opleiding. Met de juiste tracking en optimalisaties meteen in de eerste week al resultaat!

​Coaching sessies - GenerationWhy

​De juiste tone of voice, maar vooral de juiste doelgroep op een pagina krijgen die converteert. Fluitje van een cent wanneer deze pagina is geoptimaliseerd en je m.b.v. tracking de doelgroep weet te bereiken.  

​Online trainingen - ​Crowdfunding Masters

24/7 nieuwe leads genereren voor online trainingen zonder dat je hier zelf constant tijd en energie in moet stoppen? Dat kan perfect als je een website hebt die zo ingericht is dat die automatisch voor jou verkoopt. 


​Meer weten?

​Benieuwd hoeveel business​ je laat liggen? Of waar jouw website 'lekt' ? ​Kom er in een gesprek achter hoe jij jouw website kan optimaliseren en meer resultaat behaalt.


Ik wil terug naar ​Home