Trainingen online werving

Trainingen online werving

[video_page_section type=”vimeo” position=”default” image=”https://socialmasters.nl/wp-content/uploads/2018/01/FB-workshop.jpg” btn=”light” heading=”” subheading=”” cta=”” video_width=”1080″ ]https://vimeo.com/262201541[/video_page_section]

Wil je leren hoe je online marketing inzet om jouw wervingsdoelstellingen te behalen? Bijvoorbeeld voor:

 • De verkoop van je producten of diensten
 • Werving van deelnemers voor je evenement
 • Verkoop van trainingen of workshops
 • Vrijwilligerswerving
 • Werving van sollicitanten

Of om deze mensen te werven:

 • Donateurs voor jouw goede doel
 • Bezoekers voor jouw evenement
 • Respondenten voor jouw enquête
 • Inschrijvers op je nieuwsbrief
 • Testers voor jouw nieuwe product of dienst.

Hiermee kan ik jou en/of je team helpen in een training. In-company, op locatie of op een training locatie in Den Haag of ergens anders in Nederland.

[thrive_link color=’blue’ link=” target=’_self’ size=’medium’ align=”]Meteen contact[/thrive_link]

Aanbod

Deze training zal geheel afgestemd zijn op jouw wensen. Tegelijkertijd is de training altijd gebaseerd op 3 zaken die essentieel zijn om succesvol online te werven:

 1. een converterende website
 2. een optimaal acquisitie-  en groei kanaal
 3. een geoliede online marketing machine

In de training zal ik dan ook een of meerdere van deze expertises (social marketing, website conversie optimalisatie & data gericht werken, marketing automation) behandelen. In een persoonlijk gesprek voorafgaand aan de training kun je aangeven waar je het meeste behoefte aan hebt. Ook zullen we samen kijken met welke training je het meest resultaat haalt.

Duur

Een training waarin ik je wegwijs maak op een bepaald vlak is een dagdeel (4uur). Wil je verzekerd zijn dat je het geleerde snel in praktijk kan brengen, dan adviseer ik om nog een dagdeel er aan te plakken waarin we aan de slag gaan met wat we geleerd hebben. Dit kan op dezelfde dag, maar ook daarna.

Referenties

De afgelopen 5 jaar heb ik verschillende organisaties mogen trainen in de mogelijkheden van online marketing variërend van Facebook marketing, crowdfunding marketing tot marketing automation. Van ondernemers, studenten tot communicatie- en marketing professionals.

Bij uiteenlopende organisaties zoals o.a. de Universiteit Leiden, Venture Lab (incubator Universiteit Groningen), YesDelft (incubator TUDelft),  StartUp Eindhoven (incubator Tu Eindhoven), Jeugdzorg Nederland.

Wat zeggen deelnemers over mijn trainingen

Contact

Ik snap dat elke organisatie en elk bedrijf anders is. Dus laat hieronder je naam en mail achter, dan neem ik meteen contact op om door te spreken wat jullie behoefte is. En om te kijken of ik de juiste trainer ben om te helpen bij het leren van juiste technieken en strategieën om jouw online wervingsdoelstellingen te bereiken.

[thrive_optin color=”blue” text=”Meteen contact” optin=”2531″ size=”medium” layout=”horizontal”]