online les geven

Op zoek naar een goede oplossing

om online les te geven?

Op zoek naar 

een goede oplossing

om online les te geven?

Als leerkracht ben je nu wellicht naarstig op zoek naar manieren op online les te geven. Maar eigenlijk geldt het voor iedereen die mensen bepaalde kennis of vaardigheden wil bijbrengen. Zoals trainers, coaches, muziek leraren, adviseurs en eigenlijk iedereen die diensten levert. 

We leven in gekke, maar tegelijkertijd ook geweldige tijden. Want online is alles mogelijk.

Er zijn namelijk genoeg tools om snel en makkelijk je lessen, training, cursus, strategie sessies en online bijeenkomsten op te zetten. Tegelijkertijd snap ik dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. En daar ga ik je bij helpen.


Hiervoor heb ik speciaal voor jou de toolkit "Online Lesgeven" samengesteld. Je kan deze nu gratis ontvangen.

Focus op de inhoud en niet de vorm

Zelf geef ik al jaren online trainingen en doe ik veel strategie- en verkoop gesprekken online. Het bespaart niet alleen voor mij maar ook voor de klant of in jouw geval je leerlingen of deelnemers enorm veel tijd. Voeg daarbij de fysieke afwezigheid van andere leerlingen en er is minder afleiding. Hierdoor kun je veel meer op de inhoud focussen. En hoef je met minder met randzaken bezig te zijn. 

Maar niet alleen voor mezelf zet ik online in. Vooral voor klanten zoals het Ministerie van Binnenlandse Zaken, verschillende trainings- en opleidingsbureaus in bijvoorbeeld zakelijk tekenen, beleidsbemiddeling en jongerencoaching  zet ik met succes in op het online aanbieden van lessen. 

Verlies geen tijd met uitzoeken

En na zelf tig tools te hebben geprobeerd, te hebben geïmplementeerd voor zowel mezelf als klanten, kan ik jou ideaal door de zee van mogelijkheden leiden. Hierdoor hoef jij niet uren, dagen of zelfs weken te proberen het wiel opnieuw uit  te vinden. 

Ontvang de toolkit


Weet welke tools je kan gebruiken en hoe deze in te zetten.