​LAAT HET INTERNET VOOR JOU WERKEN

Stel je eens voor dat je achterover kan leunen en alleen hoeft te monitoren of al je funnels en campagnes opleveren wat jij voor ogen hebt? Dit is geen fantasie, maar kan realiteit voor jou worden. 

​Ondersteuning

​Strategie


​Slimmer werken betekent: één keer een optimaal systeem ​opzetten en ​dit zo vaak mogelijk dupliceren en opschalen. ​Ik adviseer je hier in.

​Tooling


​Met de juiste tools ​is het automatiseren van je marketing een piece of cake. Ik maak de keuze makkelijker voor je.

​Implementatie


​Hoe koppel je al die marketing systemen en tools zo aan elkaar dat deze daadwerkelijk voor jou gaan werken? ​Ik help je hiermee.

​Ben je nu eindeloos veel tijd kwijt met al die marketing dashboards of om alle tools te beheren?

​Je herkent het vast wel: Leads opvolgen, belafspraken maken, informatie opsturen, advertentie campagnes opzetten, CRM updaten. Noem het maar op. Essentieel om te doen, maar zo tijdrovend.

​Laat meerdere marketing processen tegelijkertijd vanzelf lopen. Zonder dat jij hier tijd in hoeft te stoppen. 

​Gebruik krachtige tools, maak slimme koppelingen en hanteer de juiste marketing automation strategie. Hiermee win je niet alleen de controle over jouw tijd terug, maar vergroot je ook jouw online resultaat.

1

​Set & forget


​Zet je marketing systeem één keer goed op laat het altijd, overal, oneindig en automatisch voor je werken. Of zo lang als jij dat wil natuurlijk.

2

Klant centraal


​Persoonlijke ​marketing gebaseerd op het gedrag en de wensen van jouw doelgroep. Dat is het uitgangspunt. Resultaat: een fijne en optimale ervaring voor bezoekers van jouw site en jouw leads en klanten.

3

​Het grote plaatje


​Losse tools en strategieën gaan pas voor je werken als je deze slim aan elkaar koppelt. Denk hiervoor groot. En bouw een eco-systeem ​rondom jouw klant. 

​“

​Ervaring ​& expertise
(Een greep uit totaal scala)

​CRM - ​ActiveCampaign

Het email marketing automation pakket waarmee je klanten op de hoogte kan houden, opvolgen, monitoren en verschillende processen automatiseren Lees hier meer of probeer gratis >>>

​Workflow automatisering - ​Zapier

Dé tool om verschillende applicaties slim aan elkaar te koppelen. Mits deze een API connectie hebben, kun je eindeloos workflows creeëren die jou zeeën van tijd gaan opleveren. 

Afspraken kalender - ​C​alendly

Hoeveel voicemails of berichten heb je al verstuurd voordat je uiteindelijk tot een afspraak komt? Met Calendly is dat verleden tijd. En kunnen jouw klanten zelf een afspraak met je inplannen.

Quiz builder - Thrive, GravityForms, Typeform

​Formulieren en testen zijn ideaal om aan de voorkant leads te filteren. Koppel je deze info slim aan je CRM, dan kun je perfect gaan segmenteren en je klanten op hun wenken bedienen.  Check >>>

Payment provider - PayPro, Ingenico, PayPal

Tijd beparen met het versturen van facturen? Dan moet je zeker een betaalsysteem koppelen aan je product- of dienstpagina's. Natuurlijk gekoppeld aan je CRM voor up- of cross-sells. 

​Projectmanagement - Basecamp, Trello, Meistertask

Ben je een echte multi-tasker, dan is een goed online projectmanagement systeem onmisbaar. Integreer ook hier weer de benodigde tools met elkaar en je hebt in een keer meer rust en overzicht. 

​Meer weten?

​Hoeveel efficiënter zou je zijn als je bepaalde  marketing processen zou automatiseren? ​En wat zou het je opleveren in tijd en omzet? Voor een ROI calculatie of een gratis advies hierover, neem contact op.


Ik wil terug naar ​Home