De betekenisvolle sector 


Werving en marketing in de niet commerciële sector vergt een specifieke aanpak. In deze sector draait het om mensen en minder om keiharde omzetdoelstellingen. De naam die wij geven aan deze sector (zorg, welzijn, onderwijs, cultuur, overheid en semi-overheid) is: de betekenisvolle sector. Een sector waarin mensen andere mensen helpen. Met veel gedrevenheid, passie en creativiteit. 


Na vijf jaar Social Masters zien we dat het grootste deel van onze klanten bestaat uit bedrijven en organisaties uit de betekenisvolle sector. Dat is niet voor niks. Wij hebben jarenlange ervaring in deze sector. En snappen heel goed de dynamiek en uitdagingen van deze organisaties.


Zeker in deze tijd is wervend communiceren en online marketing meer dan ooit belangrijk voor deze bedrijven en organisaties in de betekenisvolle sector. Er zijn echter nog geen gespecialiseerde bureau’s die hen hierin ondersteunen. Daarom gaan wij ons vanaf dit jaar nog meer op deze betekenisvolle sector focussen. 


Wij hoeven geen codes te kraken of cadeautjes weg te geven of mensen te misleiden. Wij staan voor oprechte en eerlijke communicatie waar we mensen meenemen in het verhaal achter een organisatie. En hen daarmee overtuigen een relatie aan te gaan. 


Dat is Social Masters. Dat is waarom ‘betekenisvolle sector’.

Auteur: tassoheijnen

Partners en aanbevolen tools

Trainingen

Privacy

Algemene voorwaarden

Contact

Training

Privacy

Algemene

voorwaarden

Contact